divendres, 3 de maig del 2024

Jornada Final Campionat de Patinatge dels JJEE de Mataró 2023-2024

Dissabte 27 d'abril va finalitzar el Campionat de Patinatge dels JJEE de Mataró amb la celebració de la Jornada Final on es van decidir les medalles.
9 de les nostres patinadores van accedir a participar en aquesta jornada final i totes elles ho van fer fantàsticament bé i amb molta il·lusió van defensar cadascuna de les seves actuacions. 
A la categoria Benjamí Nivell 2, la Clàudia Jiménez Carmona va aconseguir el Campionat amb una excel·lent actuació que li va valdre aquesta primera posició. 
A la categoria Prebenjamí Nivell 2, la Núria Elia Muigg Lladó va ser mereixedora del Subcampionat amb una altra fantàstica actuació. 
L'Olívia Fina Marquès, la Lara Ramírez Alves, la Clàudia Parada Lora, l'Emma María Muigg Lladó, la Laia Estévez Herrera, la Carla Molina Pradillos i la Berta Molina Pradillos, tot i fer brillants actuacions, no van poder pujar a cap calaix del podi en aquesta jornada. 
Per altra banda, 2 patinadores de Nivell 0, la Lucía Mía Santiago González i la Marta Brull Baños, que van participar a les 2 jornades puntuables d'aquest nivell, van assolir cadascuna d'elles la primera posició a les seves respectives categories. 
Aquest nivell 0 no va tenir jornada final per decisió dels JJEE
La Júlia Marín Hernández i la Carlota Elizalde Daunis, tot i no classificar-se per a la jornada final, també han fet un gran campionat.

A totes elles les volem felicitar pel seu treball, compromís, perseverança i esperit de superació mostrat durant tot aquest Campionat de Patinatge.
També volem felicitar a l'Alba i la Lucía, responsables de l'escola de patinatge, pel gran treball fet amb el nostre alumnat.


Vídeos de les actuacions:

Clàudia Jiménez Carmona



Núria Elia Muigg Lladó



Olívia Fina Marquès



Lara Ramírez Alves



Clàudia Parada Lora



Emma María Muigg Lladó



Laia Estévez Herrera



Carla Molina Pradillos



Berta Molina Pradillos
































 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada